Šungit – kamen života iz Kareliji!

Šungit – kamen života iz Kareliji!

Šungit je prirodni mineral, u osnovi je ugljik specifične strukture. Vjeruje se da je star više od 2 milijarde godina. Porijeklo šungita još uvijek je zagonetno, čak postoji egzotična pretpostavka da je ostatak planeta Faeton koji je nekada postojao u našem Sunčevom sustavu.

ŠUNGIT čisti vodu praktično od svih štetnih organskih tvari, bakterija, mikroorganizama,  uključujući naftne derivate i pesticide. Šungit pročišćava vodu od nitrata i nitrita, viška bakra, magnezija, željeza, u potpunosti od jajašaca parazita, uklanja zamućenost, razne okuse i mirise.

Oboljenja za koja je dokazana korist od šungitne vode: impotencija, anemija,  alergije, astma, oboljenja probavnog sustava, bolesti bubrega, bolesti jetre,  dijabetes, žučni kamenci, bolesti žuči, oslabljen imunitet, bolesti gušterače, prehlada, bolesti srca i krvotoka, sindrom kroničnog umora, kožne bolesti, artritis, osteoartritis, proširene vene, bolesti živčanog sustava.

Jedinstvenost šungita posljedica je prisutnosti rijetkih molekula ugljika FULLERENES. Otkriće fullerena dobilo je Nobelovu nagradu 1998. godine.

ŠUNGIT – kamen života iz Kareliji nema analoga!

U dućanu Ruske Delicije imamo:

Šungit prirodni filter 150g

Šungit prirodni filter 150g

Mast morskog psa i šungit – oporavak i snaga zglobova 75ml

Mast morskog psa i šungit - oporavak i snaga zglobova

Views: (766)