Načini plaćanja u našom webshopu ruskedelicije.eu

Sve cijene iskazane su u hrvatskim kunama s uključenim PDV-om.

Za naši kupci pripremili smo nekoliko načina plaćanja

 

Internet bankarstvo

Opća uplatnica / virman – uplata sredstava na naš transakcijski račun.

 

Gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe –  pouzećem

Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe nakon dostave kurirskom službom.

 

Plaćanje u dućanu: na adresi Vlaška 19, Zagreb

U našom dućanu “Ruske Delicije” – Zagreb, Vlaška 19 –  moguće plaćanje gotovinom te karticama Visa, MasterCard, Maestro i Diners, jednokratno.

 

Online kartićno plaćanje u našoj internet trgovini

Internet trgovina RuskeDelicije.eu koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Internet trgovina RuskeDelicije.eu obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici RuskeDelicije.eu i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

UPOZORENJE: Ukoliko trgovac vrši povrat plaćenog iznosa, on će biti izvršen na isti način kako je bila izvršena kupnja (ukoliko je kupnja bila izvršena kartičnom naplatom na isti način će biti i povrat, ako je kupac platio novčanicama povrat se vrši u novčanicama).

NAČINE DOSTAVE >>>