Sapun Hozajstveni – tajne naših Baka

Sapun Hozajstveni – tajne naših Baka

Sapun Hozajstveni ima veoma puno prednosti, npr. pomaže kod liječenja gljivica na stopalima, ubija bakterije, nakon depilacije je veoma dobar kako se ne bi dogodila iritacija kože, koža vam izgleda mlado ukoliko ga koristite često, pomaže kod uklanjanja akni (potrebno je napraviti masku), ukoliko imate masnicu sapun pomaže da ona prođe brže nego što bi bez upotrebe sapuna, kosa postaje zdrava i gusta, a koža meka.

Ako Vam je zanimljivo i imate još malo vremena pročitajte i priče ljudi koji jednom probali sapun i nakon toga ga koriste svakodnevno:

“Jednom je jedno dijete ugrizao pas, baka prvo što je učinila je oprala djetetu ruku sa sapunom, a zatim ga odvela liječniku. Nakon toga ispričala je doktoru što se dogodilo i što je ona učinila u panici, a doktor ju je pohvalio i rekao da je dobro postupila jer taj sapun dobar u smislu mikrobioloških pokazatelja.”

Također sapun se uspješno koristi i za liječenje upalnih procesa kože.

“Moja prijateljica je oduvijek imala predivnu gustu kosu kojoj sam se uvijek divila jer ja imam rijetku. Gledajući je svaki dan nisam uspjela izdržala da ne pitam kako joj je to uspjelo. Rekla je da prvo opere kosu šamponom, a nakon toga i sa sapunom, odlučila sam i ja to raditi, od tad konačno vidim rezultate i ponosno hodam ulicom jer moja kosa je s vremenom postala predivna.”

Sapun Hozajstveni je veoma dobar jer pomaže da peruti nestanu kao i krhka kosa te Vam kosa postaje gusta i zdrava.

Sapun Hozajstveni 200g u dućanu RuskeDelicije

Sapun Hozajstveni
Sapun Hozajstveni – tajne naših Baka 🙂

Views: (294)