“Savršena njega urbane kože” / “Perfect City Skin” kozmetika

Savršena njega urbane kože / Perfect City Skin kozmetika

Vaša koža voli život u gradu!

Glavni protivnici ljepote i mladenačkog izgleda kože u gradu:

Zagađenje

U atmosferi grada prisutna je ogromna količina mikroskopskih čestica prljavštine, čađe, ispušnih plinova i drugih nečistoća koje stalno lebde u zraku.

One se nastanjuju na nezaštićenu kožu, prodiru u duboke slojeve epiderme, proširujući i začepljujući pore, dehidrirajući kožu, čineći lice sivim bez sjaja.

Radijacija: Sunčevo zračenje

Izlaganje suncu – jedan od glavnih uzroka starenja kože. Sunčevo zračenje uzrokuje stvaranje slobodnih radikala u stanicama koje oštećuju DNK-a i proteine odgovorne za čvrstoću, elastičnost i mladost kože.

Najviše stradaju ta područja kože, koja su često otvorena – lice, vrat i dekolte. Štititi kožu je potrebno ne samo ljeti od sunca, već tijekom cijele godine, jer ultraljubičaste zrake imaju negativan učinak na kožu čak i u zimi kad nema sunca.

Zračenje od ekrana zaslona – monitora, telefona, tableta itd.

radni dan od 8 sati za zaslonom monitora, stalna komunikacija na društvenim mrežama i korištenje tableta, razgovor na mobilnom telefonu, čitanje knjiga na računalu, gledanje filmova i vijesti …

Život aktivne moderne osobe teško je zamisliti bez uređaja. Istodobno, zračenje s ekrana neprekidno utječe na našu kožu, ako ona nema zaštite.

Nedostatak sna, umor, stres

Svakodnevni raspored modernog urbanog čovjeka često je preopterećen poslovima, dok je potrebno imati vrijeme za sve. Kao posljedicu toga, često žrtvujemo spavanje, proživljavamo kronični umor i stres.

Dokazano je da pod utjecajem nemirnog načina života, koža brzo gubi čvrstoću i elastičnost, mogu se naglo pojaviti bore, iritacije ili osip.

Posljedica ovih negativnih čimbenika je pretjerano stvaranje slobodnih radikala, koji ubrzavaju starenje kože, uništavaju kolagen, smanjuju elastičnost i ton kože, uzrokuju pojavljivanje brojnih bora.

Koža gubi sjaj, čvrstoću, dehidrira, pore postaju proširene, često se pojavljuje pigmentacija, ljuštenje i hrapavost, čak i prištevi i akne. Koža postaje gruba na dodir, osobito na području čela, nosa i brade.

Često se tome dodaje i osjetljivost: koža počinje reagirati na tvrdoću vode, promjene temperature, nisku vlažnost i druge faktore. Odjednom se mogu pojaviti alergijske reakcije.

U borbi protiv slobodnih radikala, našem tijelu pomažu antioksidanti – tvari koje imaju jedinstvenu sposobnost da potpuno blokiraju oksidacijske procese, neutralizirajući njihov učinak na tijelo.

GLAVNE AKTIVNE KOMPONENTE kozmetike “Savršena njega urbane kože / Perfect City Skin”

Pronalen Bio stvara zaštitnu matricu na koži koja doslovno odbija zagađenje, zračenja i slobodne radikale, sprečavajući ih da negativno utječu na kožu. Neutralizira nuspojavu zbog koje nemirni način života u gradu utječe na kolagen, laminin, tenascin itd.

PHYCOCORAIL štiti kožu od svih vrsta zračenja (UVA-UVB, VIS, IR-A, HEV), stvarajući nevidljivi zaštitni veo na koži. Povećava gustoću kože i smanjuje učinke kronobiološkog starenja.

Hijaluronska kiselina igra važnu ulogu u biokemijskim procesima, ona je odgovorna za očuvanje i raspodjelu vode u koži i tkivima, potiče sintezu kolagena, pomaže održati čvrstoću i elastičnost kože.

Sinergistički učinak kompleksa tvrtke Pronalen Bio i PHYCOCORAIL, kao i hijaluronske kiseline, ima izražen zaštitni, regenerirajući, učvršćavajući i pomlađujući učinak na kožu.

U dućanu “Ruske Delicije” kožmetička linija “Savršena njega urbane kože / Perfect City Skin” je predstavljena:

Krema dnevna za lice i oko očiju Njega Urbane Kože 50ml

Krema noćna za lice i oko očiju Njega Urbane Kože 50ml

Serum-veo za lice hijaluronski Njega Urbane Kože 30ml

Maska noćna za lice Njega Urbane Kože 75ml

Tonik za lice Njega Urbane Kože 150ml